lux-icon

Välkommen till Åbo

Park Hotel charmar dig

Vi är ett underbart jugendhotell i centrum av det vackra Åbo. Den charmiga, över 100 år gamla hotellbyggnaden, de personliga rummen och den vänliga personalen kommer att göra din vistelse minnesvärd. Vi önskar dig varmt välkommen!

Kontakt

Park Hotel
Fredsgatan 1
20100 ÅBO

Puh. +358 2 273 2555
Fax: +358 2 251 9696

info@parkhotelturku.fi

 

Frågor? Respons? Vi svarar gärna!

Om du har frågor angående våra hotelltjänster eller vill ge oss respons, ber vi dig vänligen göra det med hjälp av formuläret nedan. Hotellrum bokar du enklast genom vårt bokningssystem.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stadens mest intressanta hotell – Åbo & Park Hotel hör ihop

Park Hotel känns som ett andra hem. Vårt lilla och personliga hotell charmar dig med sin gästvänliga service, hemtrevliga atmosfär och unika stil; att öppna dörren till Park Hotel är som att stiga in i en annan värld. Den charmiga och vackra byggnaden i jugendstil har stått i slutet av Fredsgatan sedan år 1902. Under de senaste 30 åren har huset fungerat som Park Hotel, ett av Åbos obestridligt mest intressanta hotell. Vårt centrala läge intill den grönskande Puolalaparken, i Åbo tågstations omedelbara närhet och endast några minuters promenad från salutorget gör oss ett lättillgängligt boende – utan att glömma vår egen kostnadsfria parkering. Vi vill vara det bästa hotellet för dig i Åbo, och en plats dit du återvänder.

lux-icon

Rummen

Vart och ett av våra hotellrum är individuellt inrett. Hitta din egen favorit!

lux-icon

Mötes- och festutrymmen

Tillbringa oförglömliga stunder eller håll ett minnesvärt möte i hjärtat av Åbo. Du kan också boka våra bastulokaler!

lux-icon

Vi

Park Hotel känns som ett andra hem. Park Hotel är som ett andra hem. Lär känna vår historia och personal – vi ser redan fram emot ditt besök!

Ett unikt boutiquehotell med full service

För oss är boendet en upplevelse. Du kan boka din favorit ur våra 20 individuellt inredda, eleganta hotellrum i boutiquestil, varav två är sviter. Rummen är utrustade med alla standard bekvämligheter.

Den trivsamma lobbybaren betjänar våra kunder dagligen kl. 09.00‒01.30 och på sommaren öppnar vi en utomhusterass med A-rättigheter på vår vackra innergård, där du kan njuta av trädgårdens grönska.

Vi erbjuder också Åbos mest personliga mötes- eller festutrymmen; vår magnifika Jugendsal är en oförglömlig miljö för alla typer av evenemang! Vår restaurang serverar på beställning läckra måltider alltifrån frukost till galamiddag, flexibelt och enligt kundens önskemål. I trädgården finns också trivsamma bastulokaler och ett mindre mötesutrymme.

Park Hotel – en del av det vackra Åbo

Åbo har utmärkta hotell, men ett skiljer sig från mängden ‒ Park Hotel. Vi är ett av Finlands första boutiquehotell och det första i vårt slag i Åbo. Vi vill värna om den hemtrevliga men samtidigt lyxiga atmosfären på vårt hotell och vill förbli ett originellt, genuint annorlunda boende för såväl affärsresenärer, semesterfirare och övriga gäster. Du kan bekanta dig närmare med vårt hotell på vår webbsida www.parkhotelturku.fi eller gå direkt till bokning.

Park Hotel i ett nötskal

  • Romantisk jugend-byggnad med lugnt läge
  • Servicededikerad personal
  • 20 rum, en mängd 2 sviter
  • Utmärkta mötes- och festutrymmen
  • Egen gårdsbastu
  • Lobbybar kl. 9.00–1.30
  • Trivsam terass sommartid
  • Kostnadsfri, bevakad parkering
lux-icon

Vad göra i Åbo?

Be vår personal om tips om aktiviteter i Åbo eller besök Åbo stads turismsidor KissMyTurku och VisitTurku!

Följ oss på sociala medier