lux-icon

Tervetuloa turkuun

Kippis ja skål!

Tule viettämään ikimuistoisia juhlahetkiä Park Hoteliin. Tarjoamme monipuoliset juhlapalvelut sekä uniikit juhlatilat, jotka nostavat tilaisuutesi arjen yläpuolelle.

Juhlatilat – elämäsi parhaat juhlat Park Hotelissa

Park Hotel on paljon muutakin kuin hotelli, sillä upeasta jugend-helmestämme voit varata myös näyttävät juhlatilat Turun keskustan tuntumassa. Järjestä meillä häät, syntymäpäiväjuhlat tai vaikkapa pikkujoulut – 45-paikkainen ravintolatilamme, joka kattaa aamiaishuoneen ja Jugend-salin, sopii juhlatilaksi niin näyttäviin tilaisuuksiin kuin rennompiinkin iltamiin. Keskeisen, mutta rauhallisen sijaintimme, uniikin miljöömme sekä yksilöllisen palvelumme ansiosta olemme erinomainen juhlapaikka kaikenlaisten juhlien ja tapahtumien näyttämöksi. Juhlapalvelumme täydentää ammattitaitoinen ja monipuolinen tilauskeittiömme, joka varmistaa juhliesi onnistumisen. Ota yhteyttä ja kerro lisää juhliesi luonteesta, niin aloitetaan suunnittelu yhdessä!

Juhlatilat, tarjoilut ja lyömätön tunnelma saman katon alta

Haluamme tehdä juhlien järjestämisen helpoksi niin, että sinä ja vieraasi voitte keskittyä ilonpitoon. Siksi juhlapalvelumme kattaa kaiken tarvittavan; kauttamme saat hurmaavat juhlatilat, herkulliset, toiveidesi mukaiset ja tilaisuuteen sopivat tarjoilut sekä tietysti ainutlaatuisen ja lämminhenkisen tunnelman, jota et Turussa löydä mistään muualta. Yli 110-vuotiaan jugendtalon viehkeys ja yllätyksellisyys tekevät huvittelusta hauskan kokemuksen, josta vieraasi puhuvat vielä pitkään.

Upea juhlapaikka keskellä Turkua

Keskeisen sijaintimme ansioista vieraidenne on helppo saapua hotelliimme pitkänkin matkan takaa, sillä sijaitsemme erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Turun keskustassa, rautatieaseman välittömässä läheisyydessä ja vain kävelymatkan päässä Kauppatorilta ja linja-autoasemalta. Olemme täyden palvelun juhlapaikka, ja vieraat voivat tietenkin myös varata huoneen meiltä – ja juhlatunnelma voi jatkua aina pikkutunneille asti.

Oheispalvelut

Park Hotelin kokous- ja juhlapalvelut on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman kattavasti asiakkaiden tarpeita. Järjestitpä tilaisuuden yksityishenkilönä taikka yrityksen nimissä, meiltä löydät tarkoituksiisi sopivat juhla- tai kokoustilat oheispalveluineen. Rennompia tapahtumia varten voit varata meiltä myös viihtyisät saunatilat, jotka sijaitsevat hotellin pihalla vain muutaman askeleen päässä päärakennuksesta.

Park Hotel Turku Juhlatilan vuokraus