lux-icon

Tervetuloa turkuun

Kotisi poissa kotoa

Olemme perinteikäs ja persoonallinen perhehotelli Turun keskustan sykkeessä, mutta silti omassa rauhassa. Varaa majoitus meiltä ja tutustu kaupunkiin helposti kävellen, kaupunkipyörällä tai joukkoliikenteen avulla. Kaikki on lähellä!

Hurmaava jugend-hotelli Turun sydämessä

Me Park Hotelissa toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vieraaksemme. Tarjoamme asiakkaillemme aidosti uniikin hotellielämyksen ystävällisen palvelun siivittämänä. Voit varata majoituksen, järjestää kokouksen, juhlat tai saunaillan tai tulla vaikkapa vain nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä ja levollisesta tunnelmasta terassillemme linnunlaulun säestämänä. Hotellimme löydät Rauhankadun päädystä, Puolalanpuiston kupeesta vain kivenheiton päässä Turun rautatieasemasta. Tutustu huoneisiimme ja varaa itsellesi yö yhdessä Turun kauneimmista ja kodikkaimmista hotelleista.

Yhteystiedot

Park Hotel
Rauhankatu 1
20100 TURKU

Puh. +358 2 273 2555
Fax: +358 2 251 9696

info@parkhotelturku.fi

Kysyttävää? Palautetta? Vastaamme mielellämme!

Mikäli sinulla on kysyttävää hotellimme palveluista tai haluaisit antaa meille palautetta, voit tehdä sen kätevästi oheisella lomakkeella. Huonevarauksen teet helpoiten varausjärjestelmämme kautta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Eva
Saul
Laura
Jussi
Henriikka
Marita
IMG_4997_pieni