lux-icon

Tervetuloa turkuun

Ihastuttava hääpaikka

Tervetuloa viettämään elämänne tärkeintä päivää Park Hoteliin! Yli satavuotiaan jugendtalon taianomainen tunnelma kruunaa niin hääjuhlan kuin hääyönkin.

Hääpaikka ja hääyö Turun kauneimmassa hotellissa

Häät ovat elämän onnellisimpia tapahtumia. Park Hotel soveltuu erinomaisesti häiden pitopaikaksi; olemme kaunis, intiimi ja tunnelmallinen hääpaikka Turun keskustassa. Yhteisen elämänne ihanin päivä ansaitsee arvoisensa puitteet myös hääjuhlan jälkeen; hotellissamme on ihana viettää hääyö paksujen kiviseinien suojassa, yksilöllisesti sisustetuissa huoneissamme tai juhlavissa sviiteissämme. Huoneemme sopivat hääyön lisäksi hienosti myös morsiamen tai sulhasen valmistautumis- ja pukeutumispaikaksi. Mikäli häiden järjestäminen Park Hotelissa kiinnostaa, ottakaa yhteyttä niin keskustellaan lisää hääpaketistamme ja siitä, miten voimme toteuttaa unelmienne päivän juuri haluamallanne tavalla.

lux-icon

Hurmaava hääyöpaketti – juhlava hääsviitti, kukkia ja kuohuvaa

Herätkää uuteen yhteiseen elämään ylellisesti Park Hotelin sviitissä. Voitte valita joko romanttisen Morsiussviitin tai arvokkaan Ateljeesviitin. Kummatkin sviitit ovat tilavia ja kodikkaita – hääjuhlan jälkeen voitte vetäytyä täysin omaan rauhaanne rentoutumaan.

Hääyöpakettimme sisältää kukkien lisäksi 75 cl kuohuviinipullon, huoneen myöhäisemmän luovutusajan erikseen sovittuna ajankohtana, sekä mahdollisuuden valita omaan hääteemaan sopiva majoitus; meillä on useita erilaisia huoneita sekä tietysti kaksi upeaa sviittiä.

Häät Park Hotelissa?
Onnistuu!

Miksi ette järjestäisi juhlavaa häätilaisuutta hotellissamme? Tarjoamme erinomaiset juhlatilat häille; max. 45-paikkainen, kaunis ja edustava Jugend-salimme on kuin luotu hääjuhlien ja muiden arvokkaiden juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Ruokatoiveenne täyttää osaavan tilauskeittiömme henkilökunta. Voimme räätälöidä sopivan kokonaisuuden hääparin toiveiden mukaan. Meille on kunnia olla osa tärkeää päiväänne – meillä järjestätte häät, jotka ovat juuri teidän näköisenne.

Hää-sviitin sänky park hotellissa
park-hotel-huone

Hyvä hotelli myös Turkuun saapuville häävieraillenne

Park Hotel on paikka, jossa myös häävieraanne viihtyvät – meillä häät ovat unohtumaton elämys kaikille osanottajille. Hotelli sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella, rautatieaseman välittömässä läheisyydessä ja vain kävelymatkan päässä linja-autoasemalta sekä esimerkiksi Logomosta. Jokaiseen huoneeseemme kuuluu oma autopaikka vartioidulta pihaltamme, joten Park Hotelin majoitus on loistava vaihtoehto myös häävieraillenne.