lux-icon

Tervetuloa turkuun

Astetta parempiin öihin

Park Hotelin sviitit tuovat ripaus luksusta niin arkeen kuin juhlaankin. Hemmottele itseäsi, läheistäsi tai puolisoasi!

Upeat, yksilölliset sviitit Turun keskustassa

Park Hotelin sviitit ovat hotellin ainutlaatuisimpia huoneita. Vaikka meillä majoittuminen on aina elämys, sviitti tarjoaa vielä tavallistakin erityisemmän yöpymiskokemuksen. Hotellistamme löydät ihastuttavan persoonalliset sviitit Turun ydinkeskustan tuntumassa. Romanttinen Morsiussviitti sekä kattokerroksessa sijaitseva Ateljéesviitti huokuvat rauhaa ja yksilöllisyyttä – rakennuksemme arvokas historia on sviiteissämme vahvasti läsnä. Vietä meillä parin päivän kaupunkiloma, tavallista parempi liikematka tai vaikka hääyö; sviitti soveltuvat niin arjen hemmotteluun kuin juhlien kruunuksikin. Tutustu sviitteihin sekä muihinkin huoneisiimme ja tee varaus kätevästi netissä.

Morsiussviitti

Morsiussviittimme on valoisa ja tilava, suurin puutarhaan antavin ikkunoin varustettu huoneisto. Sviitin erikoispiirteenä mainittakoon – morsiussviitistä kun on kyse – intiimi ja ylellinen makuuhuone holvikaarineen ja sydänkuvioituine pikkuikkunoineen. Myös muut kuin tuoreet avioparit voivat totta kai nauttia huoneemme ainutlaatuisesta tunnelmasta.

huone-hotel-parkissa

Ateljéesviitti

Hotellimme ylimmässä kerroksessa sijaitseva Ateljéesviitti hemmottelee vieraitaan tummilla sisustussävyillä, arvokkailla materiaaleilla sekä kattoikkunasta lankeavalla luonnonvalolla, joka luo päivisin sviittiin unenomaisen, rauhallisen ja raukean ilmapiirin – aivan kuin oltaisiin taitelijan ateljeessa. Yön saapuessa tunnelma on kodikas mutta taianomainen; jugendtalon yli satavuotisen historian voi aistia parhaiten ehkä juuri tässä huoneessa.

ateljee-sviitti
lux-icon

Varaa hääsviitti elämäsi tärkeimpään päivään

Park Hotelissa voit juhlistaa elämäsi tärkeintä päivää unohtumattomalla tavalla. Kaunis, tunnelmallinen miljöö, aidosti huomaavainen palvelu sekä romanttiset puitteet tekevät meistä parhaan vaihtoehdon niin hääjuhlan kuin hääyönkin viettämiselle. Varaa meiltä hurmaava hääsviitti Turun keskustasta ja varmistat, että heräät puolisosi kanssa mukavasti uuteen, yhteiseen aamuun. Tilojemme sekä ravintolapalveluidemme ansiosta olemme myös erinomainen hääpaikka pienille, intiimeille häille.