lux-icon

Tervetuloa turkuun

Saunamme lämmössä arki unohtuu

Park Hotelista löydät myös viihtyisät ja persoonalliset saunatilat niin rentoihin illanistujaisiin kuin vaikka tiukan kokouspäivän päätteeksikin.

Saunatilat – lempeät löylyt Puolalanpuiston kupeessa

Haluaisitko vuokrata viihtyisät saunatilat? Turku on täynnä erilaisia saunoja, mutta Park Hotelin persoonallinen pihasauna erottuu edukseen. Saunatilamme sijaitsevat hotellimme pihalla olevassa entisessä tallirakennuksessa – hotellimme historiahan ulottuu yli sadan vuoden taakse. Saunatilat palvelevat tilauksesta niin hotellivieraitamme kuin myös jopa 20 hengen ryhmiä. Olet siis tervetullut nauttimaan saunatilojemme kuuluisista löylyistä pienen tai isommankin seurueen kanssa. Meillä järjestyvät niin pelkät saunaillat kuin myös saunominen esimerkiksi osana juhla- tai kokouspalvelujamme. Muista kysyä myös kattavia tilausravintolapalveluitamme saunaillan täydentäjäksi! Tiedustele tilaussaunaa vastaanotosta tai ota yhteyttä meihin.

Uniikit saunatilat Turun keskustassa

Park Hotelin sauna on persoonallinen lisä hotellin palveluvalikoimaan. Vanhaan tallirakennukseen rakennettu sauna hurmaa tunnelmallaan; vaikka olet aivan Turun keskustassa, vehreä ja rauhallinen sijaintimme takaa oman rauhan ja saa saunaillan tuntumaan siltä, kuin olisi jossain kauempanakin. Saunan jälkeen on mahdollista rentoutua esimerkiksi puutarhaterassillamme, jossa voit lämpimään vuodenaikaan siemailla virkistäviä juomia ja nauttia Puolalanpuiston rauhoittavasta vehreydestä. Syksyllä ja talvella voit pujahtaa hetkeksi terassille vilvoittelemaan ollen kuitenkin katseilta suojassa.

Saunan vuokraus myös muille kuin hotellivieraille

Sinun ei tarvitse olla hotellin asiakas päästäksesi saunaamme. Saunan vuokraus onnistuu, varaustilanteen niin salliessa, kaikille halukkaille. Saunarakennuksen yhteydessä on pieni oleskelutila, jossa voitte viettää kaveriporukkasi kanssa mukavan saunaillan. Myös tällaisiin paketteihin voitte tilata ruoat ja juomat tilausravintolastamme. Saunatilat on mitoitettu noin 20 hengelle.

Saunaillat Park Hotelissa jäävät varmasti mieleen

Tuo kokousvieraasi saunomaan, järjestä pikku juhlat ystävillesi tai poikkea hotellivieraanamme rentoutumaan lempeisiin löylyihin – yhtä kaikki, saunaillat Park Hotelin pihasaunassa jäävät varmasti positiivisella tavalla mieleen. Räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeisiisi ja tilaisuuteesi sopivaksi; sauna on mukava lisä niin työhön liittyviin tilaisuuksiin kuin juhliinkin. Saunatilojen ohella voitkin vuokrata kauttamme myös kokoustilat ja juhlatilat. Ota yhteyttä ja kerro minkälaista tilaisuutta olet järjestämässä, niin suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus!

sauna