lux-icon

Tervetuloa turkuun

Parhaat unet Park Hotellissa

Meidät tunnetaan hurmaavista huoneistamme, joista jokainen on sisustettu yksilöllisesti eri tavalla. Hotellissamme on 20 huonetta, joista voit valita oman suosikkisi makeita unia varten. Tämän majoituksen muistat vielä pitkään!

Viihtyisä majoitus Turun keskustassa

Majoitus Park Hotelissa ovat elämys, jota et voi kokea muualla. Kauniilla paikalla sijaitseva hotellimme on uniikki erottuen kaupungin muusta tarjonnasta niin miljööltään, huoneiltaan kuin palvelultaankin. Vastaanottomme on auki 24H vuorokaudessa, ja vastaanottovirkailijamme palvelevat sinua kokonaisvaltaisesti kaikissa kysymyksissäsi liittyen niin majoitukseen, hotellin palveluihin kuin kaupungin viihde- ja kulttuuritarjontaankin. Tarvitsitpa sitten taksia, konserttilippuja tai hyvää ravintolasuositusta, on ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökuntamme aina valmiina auttamaan. Tutustu siis huoneisiimme ja varaa ainutlaatuinen majoitus – Turku ei olisi Turku ilman Park Hotelia.

Hurmaavan uniikit hotellihuoneet

Yksi ainutlaatuisuutemme salaisuus ovat hotellihuoneemme, joista kukin on sisustettu yksilöllisesti viehättävään boutique-hotellimaiseen tyyliin. Meillä on yhteensä 20 kaunista huonetta, joista kaksi on sviittejä; morsiussviitti sekä hotellin kattokerroksessa sijaitseva upea Ateljéesviitti.

Hotellihuoneen hintaan sisältyy:

  • herkullinen ja monipuolinen pohjoismainen aamiainen
  • langaton internet-yhteys
  • vartioitu autopaikka hotellin pihalta

Hotellimme on savuton hotelli, josta löytyy vaihtoehtoja myös allergikoille. Noin puoleen hotellihuoneista on mahdollista sijoittaa lastensänky sekä pedata 1-2 varavuodetta vuodesohvalle. Yksilöllisesti palvelevana hotellina myös eläinvieraat ovat tervetulleita osaan huoneista. Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai erikoistoiveita, jotka haluat selvittää ennen majoituksen varaamista. Meiltä on varattavissa myös persoonalliset kokous- ja juhlatilat!

Häät Park Hotelissa

Park Hotel on ihastuttava hääpaikka pienille, intiimeille häille. Juhlavaan Jugend-saliimme mahtuu 45 häävierasta, ja oma tilausravintolamme loihtii häihisi suussasulavat tarjoilut toiveidesi mukaan. Eikä sovi unohtaa tietenkään hääyötä – upea sviitti odottaa hääparia ikimuistoisen illan jälkeen kukkien ja kuohuvan kera.

MG_4253-small
lux-icon

Varaa helppo majoitus kaupungin sydämestä

Majoitu mukavasti ja kodikkaasti Park Hotelissa. Sijaitsemme Rauhankadun päädyssä ­– nimensä mukaisesti rauhallinen ja luonnonläheinen, mutta silti keskeinen sijaintimme onkin yksi valttikorttejamme. Pääset paikalle helposti omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Turun rautatieasema sijaitsee 300 metrin päässä ja Turun bussiasema alle kilometrin päässä. Vain lyhyen kävelymatkan päästä löydät kaikki Turun keskustan nähtävyydet sekä palvelut ravintoloineen, kahviloineen, putiikkeineen ja tapahtumineen.