lux-icon

Tervetuloa turkuun

Olemme sinua varten

Meille park hotelilaisille sinun viihtyvyytesi on ykkösasia. Haluamme, että meillä tunnet olosi kotoisaksi ja tervetulleeksi aamusta iltaan. Tutustu meihin ja tee huonevaraus helposti netissä. Odotamme vierailuasi!

Lämminhenkinen, täyden palvelun boutique-hotelli Turussa

Park Hotel on ainutlaatuinen hotelli Turun ytimessä, vehreän Puolalanpuiston kupeessa. Olemme Turun ensimmäinen boutique-hotelli, ja erotumme viehkeästi kaupungin muusta hotellitarjonnasta persoonallisella miljööllä ja lämminhenkisellä, kodikkaalla tunnelmalla. Viehättävän jugendtalomme rakennutti jo vuonna 1902 yksityishuvilakseen englantilaissyntyinen John Edward Eager, joka toimi Crichtonin telakanjohtajana. Talo oli yksityisomistuksessa vuoteen 1956 asti, jolloin kiinteistön osti Marttayhdistys, joka muunsi sen maineikkaaksi talouskoulukseen vuoteen 1982 asti. Silloin talo vaihtoi jälleen omistajaa, ja vuonna 1984 mittavien remonttitoimien jälkeen avautui Park Hotel.

lux-icon

Perheyritys jo vuodesta 1991

Park Hotelin nykyinen tarina alkaa vuodesta 1991, jolloin talon nykyiset omistajat Eva ja Zbigniew Dziedzic yhdessä poikansa Saul Paavolan kanssa alkoivat pyörittää Park Hotelin liiketoimintaa. Yli 30 toimintavuoden aikana olemme kehittäneet hotellistamme vieraanvaraisen, lämminhenkisen ja hyvästä palvelustaan tunnetun boutique-hotellin, jonne vakiasiakkaat varaavat majoituksen vuosi toisensa jälkeen. Olemme halunneet tehdä Park Hotelista paikan, jonne kaikki ovat tervetulleita aina liikematkailijoista lapsiperheisiin ja kokousvieraista hääseurueisiin. Olemme kotisi poissa kotoa.

 

Legendaarinen Jaakko-papukaija

Park Hotelista ei voi puhua mainitsematta Jaakkoa. Rakastettu Jaakko-papukaija ilahdutti, yllätti ja viihdytti hotellivieraitamme liki 30 vuotta tervehtien tulijoita heti vastaanotossa. Jaakko nukkui pois joulukuussa 2018, mutta tämä veijarimainen ystävä ei unohdu.