lux-icon

Tervetuloa turkuun

Kompakti kokoushotelli

Meillä järjestät sujuvasti erilaiset kokoukset, tapaamiset ja tapahtumat. Kokouspalvelumme räätälöi sopivan kokonaisuuden toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Kokoustilat – Park Hotelissa kokoukset onnistuvat

Etsitkö hyvää paikkaa kokoukselle? Tervetuloa Park Hoteliin! Tarjoamme käyttöönne persoonalliset ja inspiroivat kokoustilat. Turku kaikkine palveluineen on helposti saavutettavissa, kiitos erinomaisen sijaintimme; kokousvieraat voivatkin halutessaan jäädä nauttimaan kulttuuripääkaupungin tarjonnasta. Myös paikalle saapuminen on sujuvaa, sillä sijaitsemme vain muutaman sadan metrin päässä Turun rautatieasemasta ja bussiasemakin on lähellä. Mikäli kokousvieraat tulevat omalla autolla, saavat he pysäköidä autonsa kätevästi hotellin pihaan. Kokouspalvelumme pitää yrityksesi henkilöstöstä tai asiakkaistasi huolta koko päivän ajan niin, että kaikki sujuu suunnitellusti. Kun siis haluat kokouksen onnistuvan, varaa kokoustilat Park Hotelista!

Hyvät kokoustilat erilaisille tapaamisille

Park Hotelissa on kaksi eri kokoista kokoustilaa. Jugend-salimme on upea miljöö erilaisille kokouksille ja tapaamisille; saliin mahtuu kokoustilamuodossa 25 henkilöä. Toinen kokoustilamme sopii erityisesti pienemmille neuvotteluille ja sijaitsee erillisessä piharakennuksessa, saunatilojemme yläpuolella; näihin tiloihin mahtuu noin 10-15 henkilöä.

Koko päivän kokouspaketti sisältää:

  • kokoustila kokousvälineineen*
  • langattoman internetyhteyden vapaa käyttö
  • monipuolinen aamiainen
  • etukäteen valittu kolmen ruokalajin lounas
  • iltapäiväkahvi ja kahvileipä
  • jäävesi kokoustilassa

Kysy myös muita mahdollisia vaihtoehtoja, kuten aamiaiskokousta!

* Kokoustiloista löytyvät kokousvälineet: dataprojektori (erikseen varattava), piirtoheitin, diaprojektori, valkokangas sekä fläppitaulu tarvikkeineen.

Muista myös juhlapalvelut sekä viihtyisät saunatilat

Kun haluat varata hyvät kokoustilat Turun keskustasta, ota yhteyttä meihin. Kokous- ja juhlapalvelumme ovat monipuolinen kokonaisuus, josta asiakkaalle voidaan poimia juuri ne sopivimmat palvelut. Meillä yritykset ja yhdistykset voivat erityisen näppärästi yhdistää hyödyn ja huvin; kokouksen jälkeen ehostamme käyttöönne viihtyisät juhlatilat ja luonnollisesti myös saunatilat ovat sovittaessa käytössänne. Juhlien herkulliset tarjoilut onnistuvat omassa keittiössämme toiveidenne mukaan. Suunnittelemme mielellämme juuri teidän porukallenne sopivan kokonaisuuden!

saunatila-turku