lux-icon

Tervetuloa turkuun

Unohtumattomia hetkiä

Anna meidän auttaa sinua järjestämään ikimuistoiset juhlat ja onnistuneet kokoukset mielenkiintoisessa, inspiroivassa ympäristössä aivan kaupungin sydämessä. Hurmaa vieraasi omintakeisella miljööllä sekä tietysti herkullisilla tarjoiluilla.

Juhlat ja kokoukset Turun ytimessä

Oletko järjestämässä kokousta, illallista, syntymäpäiväjuhlia, häitä, pikkujouluja tai muuta kokoontumista? Tervetuloa Park Hoteliin! Meillä voit järjestää taatusti mieleenpainuvat juhlat ja kokoukset Turun keskustassa, kätevästi lähellä kaikkea. Tarjoamme käyttöösi kaupungin ehkäpä persoonallisimmat juhla-, kokous- ja saunatilat. Erinomainen sijaintimme, tasokas majoitus sekä oma ilmainen pysäköinti tekevät meistä varteenotettavan paikan kaikenlaisille tapaamisille – viihtyisää miljöötä ja vieraanvaraista henkilökuntaa unohtamatta. Tilaisuuden jälkeen seurueesi voi vaivattomasti jatkaa matkaa Turun viihde- ja kulttuuritarjonnan pariin tai jäädä vaikkapa saunomaan ja viettämään iltaa hotellin tiloihin.

Persoonalliset juhla-, kokous- ja saunatilat

Park Hotel on upea miljöö erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Saat kaiken tarvitsemasi samasta paikasta; kauttamme hoituvat niin tapahtumaasi sopivat tilat kuin tasokkaat tarjoilutkin. Tarjoamme monipuoliset, asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt kokous- ja juhlapalvelut saaden sinut ja vieraasi varmasti viihtymään – ja toivottavasti tulemaan toistekin vieraaksemme!

Tutustu juhla-, kokous- ja saunatiloihimme ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan sopiva paketti juuri sinun tarpeisiisi.

kokoustilat-turun-ydinkeskustassa
lux-icon

Tilausravintolastamme erinomaiset tarjoilut

Olitpa sitten järjestämässä lyhyttä aamukokousta tai pitkän kaavan juhlaillallista, saat kauttamme herkulliset tarjoilut tilaisuuteesi. Kun varaat tiloja, autamme mielellämme tarjoilujen suunnittelussa ja voimme ehdottaa sopivia vaihtoehtoja. Ohesta löydät menuvaihtoehtojamme, joita voit jo etukäteen tarkastella. Menujen sisältöä voi muokata mieleiseksesi tai voimme myös koostaa menun täysin toiveidesi pohjalta. Ainoa toiveemme on, että asiakas valitsee yhtenäisen menun; näin juhlat tai kokoukset saadaan järjestettyä mahdollisimman sujuvasti.